Руски пътнически самолет кацна мистериозно във венецуелската столица Каракас.  Самолетът Боинг

...
Руски пътнически самолет кацна мистериозно във венецуелската столица Каракас.  Самолетът Боинг
Коментари Харесай

Руски самолет кацна мистериозно във Венецуела, Кремъл: Не знаем нищо за това

Руски пътнически самолет кацна мистериозно във венецуелската столица Каракас. 
 Мадуро: Доналд Тръмп е поръчал на държавното управление и мафията в Колумбия да ме убият
Самолетът " Боинг 777 " на съветската самолетна компания " Нордуинд Еърлайнс " е направил пряк полет от Москва. Курсът е ексклузивен, в никакъв случай до момента този аероплан не е кацал във Венецуела.

Самолетът спрял в далечен завършек на пистите за рулиране на интернационалното летище. Според съветски медии на борда е имало единствено екипаж, само че не и пасажери. Самолетът може да транспортира сред 300 и 400 пасажери.  

Нито управляващите във Венецуела, нито съветският транспортьор дават пояснение за задачата на този полет.

Кремъл също отхвърли да знае нещо за полета. " Ние нищо не знаем ", беше късият отговор на представителя на Владимир Путин Дмитрий Песков, помолен да разяснява.  

Мистериозното идване на самолета породи най-различни догатки за задачата на полета. Сред тях е, че с него са пристигнали съветски наемници, както и че задачата е самолетът да води президента Николас Мадуро.

В медиите се появи преди дни информация, че към 400 съветски наемници са пристигнали в страната за защита на Мадуро. Смята се, че те са свързани с групата „ Вагнер “, чиито членове са някогашни бойци и се допуска, че са взели участие в задачи с съветски сили в Украйна и Сирия. Мадуро отхвърли да разяснява въпроса за наемниците в изявление за РИА Новости. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР